Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Som rád, že si zo Slovenska odnášate aj dobré pocity.

K tým colníkom,

bohužiaľ na Slovensko a aj naopak zo Slovenska, sa preváža nelegálny tovar a drogy,takýchto správ s kontrol je na stránke finančnej správy viacej.

"Dvadsať kilogramov marihuany sa už nedá len tak ľahko prepašovať cez hranice. 26-ročný Vietnamec na to použil dva veľké kufre a taxík. Ten ho mal previezť z Česka na Slovensko. Pri bežnej kontrole na hraničnom priechode Brodské colníci si posvietili aj na spolujazdca.

Colníci z Kriminálneho úradu finančnej správy v sprievode služobného psa vycvičeného na drogy vykonali kontrolu v interiéri vozidla. Počas predmetnej kontroly služobný pes označil priestor zadných sedadiel vozidla,

Na sedadlách boli dva veľké cestovné kufre. V každom boli po dve igelitové vrecia, hermeticky uzavreté a v nich sušené konope. Predbežná expertíza Kriminalisticko-expertízneho ústavu potvrdila, že ide o rastlinu konope, z ktorej by bolo možné vyrobiť minimálne 40 tisíc jednorazových dávok drogy,"

0 0
možnosti

No tak to je hrozné. Tak to se jim už vůbec nedivím. Jak jdou drogy zcela mimo nás, tak by mě asi ani něco takového nenapadlo. V tomhle případě už je zcela chápu a je dobře, že kontroly provádí :)

0 0
možnosti
Foto

Také jsme nocovali v Trnové a vyráželi na túry. Slovensko je opravdu krásné, ale ta lanovka ve 4 nás také hnala vpřed na Chopok i Ďumbier a zpět takovým tempem, že jsme si přírodu kolem nevychutnali tak, jak jsme chtěli. A jen na okraj, v kabinové lanovce na Malino Brdo nám místní chasník pyšně vyprávěl "...sú tu aj medvede. Teraz napríklad tu máme bez 280 okolo 300 kusov". Asi matematik.

1 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 422x
Jsem člověk, který si rád klade různé otázky, na které následně hledá odpovědi. Ráda píšu a už mi nestačí jen psaní knih, protože se toho kolem tolik děje a blog mi přijde jako rychlejší komunikační kanál. Nejsem idealista, ale přesto bych se chtěla pokusit ve svém životě změnit myšlení některých lidí a posunout tak svět lepším směrem. A je pravda, že mám i divokou fantazii, takže když se mi nepovede změnit tenhle svět, velice pravděpodobně si vymyslím nějaký jiný, lepší :)

Seznam rubrik